Culture Journey

Vår resa börjar med några små steg åt rätt håll – för att till slut ta oss till den stora visionens destination. Det handlar om att hitta den röda tråden som går genom medarbetaren från bra rekrytering, bra utbildning till bra ledarskap. Vi kallar modellen ”Culture Journey” – en unik modell som är väl beprövad på stora organisationer med mycket goda resultat. Att försäljningen ökar är riktigt roligt – men att få uppleva medarbetarnas stolthet över att få vara delaktiga är fantastiskt. Medarbetare som känner sig värdefulla kan nå vilka mål som helst!

Culture Check

Nulägesanalys

Ett lyckat samarbete börjar med att ta reda på var ni befinner er och vart ni är på väg. Det kan liknas vid en orientering – när vi vet var vi är kan vi sätta kurs mot mål. Analysen ger oss kännedom om hur medarbetarna mår, hur lojala kunderna är och vilken kunskap ni har om det ni gör.

Culture Strategy

Vi skapar en struktur i kulturen

Ett starkt varumärke byggs inifrån via företagskulturen. Affärsfilosofin och värdegrunden måste genomsyra allt ni gör. Vi hittar ett sätt att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt. En bra kulturstrategi gör bolaget attraktivt och tydligt. 

Culture Activities

Vi aktiverar er kulturstrategi –

genom att skapa små steg i rätt riktning – eller genom att bygga er Akademi. Vi gör er tydliga, vi gör er synliga och vi förser er med den kunskap som krävs för att förbättra er konkurrenskraft och ert resultat.

Tror du också på att ert resultat är summan av ert interna samarbete?
Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att hitta er framgångsformel.