Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur som syns på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta internt och dela kunskapen om det man gör. De måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt.

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer,  såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen ger enorm inspiration.

 

Här läggs aktuella föreläsningar upp.

Med sin erfarenhet, i kombination med den senaste forskningen, skapar Linda en närvaro med publiken som laddar både stora och mindre program. Hon bidrar till inspiration och konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete. 

Lindas föreläsningar väcker publiken till liv och skapar insikt om hur de får styrfart in i en värdegrundsbaserad företagskultur. Hon delar många konkreta verktyg som förbättrar kommunikationen, samarbetet och förståelsen för vad du är lösningen på i er stora stafett.

Linda är en otroligt passionerad och engagerad föreläsare! Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter lämnar ingen i publiken oberörd! Hennes förmåga att skapa förståelse och sätta ord på hur man skapar en vinnande företagskultur gör henne unik.

Varje föreläsning är ett hantverk. Linda anpassar upplevelse och manus efter publiken och vad de skall ta med sig hem. Hennes erfarenhet som talare gör henne träffsäker!

Hon föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Att vara uppdaterad om de ämnen man talar om har hon djupaste respekt för och det råder inget tvivel om att Linda kan och brinner för det hon talar om.

Inspirationsföreläsningar
Kick-off
Team-building
Ledningsgruppsmöten
Näringslivsdagar
Strategimöten där talaren även agerar facilitator med syfte att ta fram en ny strategi etc.

 
 
 
Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!

ANETTE MÅRS, EDGE HR

 
 
 
Linda inledde Näringslivdagen 2017 med att bjuda våra 900 deltagarna på en riktig rivstart. Med ett engagerat föredrag om företagskultur tog hon alla med storm och fick av 80% av deltagarna antingen högsta eller nästahögsta betyg. Snacka om att göra intryck.

MAGNUS WERNERSSON, NÄRINGSLIVET FALKENBERG

 
 
 
”När vi anordnade Handelskammarveckan 2017 anlitade vi Linda Hammarstrand som talare under seminariet: Företagskulturer som föder passion och bygger lönsamhet. Linda är en mycket intressant, medryckande och passionerad talare som tar med åhörarna in i kärnan på passion och företagskultur. Vi är mycket glada över samarbetet med Linda Hammarstrand och ser goda förutsättningar för framtida fortsatt partnerskap.”

MÅRTEN WESTLUND, KOMMUNIKATIONSCHEF, VÄSTSVENSKA HANDELSKAMMAREN

Chefsnätverket Close arrangerar över 150 event per år för 1500 högt uppsatta chefer inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Efter varje nätverksdag får dem frågan: Vad tycker du om föreläsningen? Deltagarna får då sätta ett betyg på en skala mellan 1-5. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen i GULD som du har fått av våra deltagare Linda.

CATHARINA WOXELL, CHEFSNÄTVERKET CLOSE

 
 
 
Jag vill varmt rekommendera Linda Hammarstrand för hennes otroliga förmåga att på ett smart och enkelt sätt förmedla kunskap kring företagskultur som är avgörande i framgångsrika organisationer idag. I mina ögon är hon den absolut främsta föreläsaren vi har i vårt land – passionen för det hon gör är kännbar!

KRISTER RUTH, SENIOR ADVISOR / STRATEG, EXTERNA RELATIONER OCH STRATEGISK PLATSUTVECKLING UMEÅ

 
 
 
Linda har en fantastisk förmåga att fånga publiken och bjuda på verktyg och enkla vägar att nå framgång. Hon skapar en stämning och ett engagemang i sina föreläsningar som stannar kvar. Med en härlig humor och fullt allvar förmedlar Linda vikten att vara passionerad det man gör – och hur teamwork gör oss ledande. Hon får alla i publiken att vilja gå tillbaka till jobbet och börja ”arbeta tillsammans – inte bara samtidigt!” Med stor kunskap och briljant retorik skapar Linda magi.

SUSANNE ANGERLÖV, RETAIL OPERATIONS MANAGER NK GÖTEBORG, DEPARTMENTS & STORES EUROPE AB

 
 
 
Med sin energi, humor och erfarenhet från verkligen var Linda helt rätt för oss i vårt arbete att utveckla oss medarbetare. Hon har en enastående förmåga att på ett högst närvarande sätt få var och en att lyfta blicken, börja tänka i nya banor och reflektera på vad som gör oss framgångsrika. Att pendla mellan humor i världsklass och allvar på ett knivskarpt sätt fyllde vår verktygslåda till bredden för att anta nya utmaningar framöver.

MICHAEL JACOBSON, EVENTMANAGER, SWEDBANK

 
 
 
Linda är fantastisk – både som person och som talare. Att kunna bemästra konsten att gå mellan humor och otroligt skarpa insikter på ett så naturligt sätt är imponerande. Linda lyfte Berns! Stort lycka till Linda!!

EMILIA BRANDT, MARKETING MANAGER, DIGITAL COMMUNICATION & BRANDING