Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur som syns på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta internt och dela kunskapen om det man gör. De måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt.

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer,  såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen ger enorm inspiration.

https://cio.event.idg.se/event/cio-governance/

Linda är en av talarna, boka här!

 

 

HR EVENT ÅMÅL 20/9 2018

 

Paraply Days Karlskrona 2-3/10

Läs mer och anmäl er här: http://paraplydays.com

 

Nolia Ledarskap 4/10 2018

Linda Hammarstrand har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. De senaste två åren har hon arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Den 4 oktober håller hon en föreläsning på Nolia Ledarskap om hur god företagskultur skapas och vad den genererar. Dagen efter kommer Linda finnas kvar för en Workshop med 36 platser, där det finns en unik chans att fördjupa er i kulturarbetet.

Bokningen öppnar 31 maj kl: 09.00

 

CHEFDAGEN HOTEL RIVAL STOCKHOLM 15 NOVEMBER

Missa inte Sveriges viktigaste ledarskapsseminarium! Linda Hammarstrand är en av talarna.
För 20:e året i rad arrangeras Chefdagen för ledare som vill hålla sig uppdaterade, nätverka och bli inspirerade. Möt några av Sveriges främsta ledare som brinner för att göra skillnad.

Cissi Elwin och David Sundin leder Chefdagen 2018.

Läs mer och anmäl dig här!

 

HALMSTADS NÄRINGSLIV 20/12 

FRUKOSTKLUBBEN

Läs mer och anmäl er här!

 

 

STORA KULTURDAGEN

CITYKONFERENSEN / INGENJÖRSHUSET – STOCKHOLM

Linda Hammarstrand & Christer Olsson delar med sig av sina erfarenheter och berättar vad som får oss att må bra och prestera vårt bästa och inte minst vilja arbeta tillsammans – inte bara samtidigt!

Vår emotionella intelligens, vårt EQ, är vår viktigaste konkurrensfaktor i en allt mer digitaliserad värld. Frågan är hur skapar vi en emotionell företagskultur?

Dagen ger er konkreta verktyg, nya insikter och värdefulla kontakter. BOKA DIN PLATS HÄR: Linda & Christer, Stora Kulturdagen

Vi ses den 21 november kl. 08.00!

Linda & Christer

Med sin erfarenhet, i kombination med den senaste forskningen, skapar Linda en närvaro med publiken som laddar både stora och mindre program. Hon bidrar till inspiration och konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete. 

Lindas föreläsningar väcker publiken till liv och skapar insikt om hur de får styrfart in i en värdegrundsbaserad företagskultur. Hon delar många konkreta verktyg som förbättrar kommunikationen, samarbetet och förståelsen för vad du är lösningen på i er stora stafett.

Linda är en otroligt passionerad och engagerad föreläsare! Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter lämnar ingen i publiken oberörd! Hennes förmåga att skapa förståelse och sätta ord på hur man skapar en vinnande företagskultur gör henne unik.

Varje föreläsning är ett hantverk. Linda anpassar upplevelse och manus efter publiken och vad de skall ta med sig hem. Hennes erfarenhet som talare gör henne träffsäker!

Hon föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Att vara uppdaterad om de ämnen man talar om har hon djupaste respekt för och det råder inget tvivel om att Linda kan och brinner för det hon talar om.

Inspirationsföreläsningar
Kick-off
Team-building
Ledningsgruppsmöten
Näringslivsdagar
Strategimöten där talaren även agerar facilitator med syfte att ta fram en ny strategi etc.

 
 
 
Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!

ANETTE MÅRS, EDGE HR

 
 
 
Linda inledde Näringslivdagen 2017 med att bjuda våra 900 deltagarna på en riktig rivstart. Med ett engagerat föredrag om företagskultur tog hon alla med storm och fick av 80% av deltagarna antingen högsta eller nästahögsta betyg. Snacka om att göra intryck.

MAGNUS WERNERSSON, NÄRINGSLIVET FALKENBERG

 
 
 
“När vi anordnade Handelskammarveckan 2017 anlitade vi Linda Hammarstrand som talare under seminariet: Företagskulturer som föder passion och bygger lönsamhet. Linda är en mycket intressant, medryckande och passionerad talare som tar med åhörarna in i kärnan på passion och företagskultur. Vi är mycket glada över samarbetet med Linda Hammarstrand och ser goda förutsättningar för framtida fortsatt partnerskap.”

MÅRTEN WESTLUND, KOMMUNIKATIONSCHEF, VÄSTSVENSKA HANDELSKAMMAREN