Forskning visar att det är de starkt värdegrundsbaserade företagen som är de mest attraktiva och framgångsrika. De har en själ som medarbetarna kan identifiera sig med som helt enkelt som gör det roligare att arbeta där!

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur som syns på sista raden. Framgången vilar helt i händerna på medarbetarna, och det är ledningens ansvar att ge dem rätt förutsättningar. Det som gör företag ledande är deras förmåga att samarbeta internt och dela kunskapen om det man gör. De måste arbeta tillsammans och inte bara samtidigt.

Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer,  såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen ger enorm inspiration.

Med sin erfarenhet, i kombination med den senaste forskningen, skapar Linda en närvaro med publiken som laddar både stora och mindre program. Hon bidrar till inspiration och konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete. 

Lindas föreläsningar väcker publiken till liv och skapar insikt om hur de får styrfart in i en värdegrundsbaserad företagskultur. Hon delar många konkreta verktyg som förbättrar kommunikationen, samarbetet och förståelsen för vad du är lösningen på i er stora stafett.

Linda är en otroligt passionerad och engagerad föreläsare! Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter lämnar ingen i publiken oberörd! Hennes förmåga att skapa förståelse och sätta ord på hur man skapar en vinnande företagskultur gör henne unik.

Varje föreläsning är ett hantverk. Linda anpassar upplevelse och manus efter publiken och vad de skall ta med sig hem. Hennes erfarenhet som talare gör henne träffsäker!

Hon föreläser om kraften i företagskulturen och hur man skapar glödande fans! Att vara uppdaterad om de ämnen man talar om har hon djupaste respekt för och det råder inget tvivel om att Linda kan och brinner för det hon talar om.

Inspirationsföreläsningar
Kick-off
Team-building
Ledningsgruppsmöten
Näringslivsdagar
Strategimöten där talaren även agerar facilitator med syfte att ta fram en ny strategi etc.

Frukostföreläsning på Randstad i Göteborg 31 maj! 

Kom och lyssna på inspiratören Linda Hammarstrand när hon med värme och humor pratar om hur man skapar en företagskultur där människor älskar att vara och leva sitt varumärke.

Missa inte detta energigivande frukostseminarium den 31e maj hos oss på Randstad i Göteborg ! Vi har begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt. Anmälan och mer information  i kommentarsfältet nedan.

Kontakta mig för mer information och anmälan: lotta.ericsson.van.de.ven@randstad.se / 0733-434342)

 

Hypoteket i Lund 11/6- Tjejkväll!

PASSION OCH KOMMUNIKATION – ALLT HÄNGER IHOP!
Vi inleder kvällen med ett skönt mingel, ett glas vin och en liten bit mat på Hypotekets härliga takterass mittemot Domkyrkan i Lund.

Efter minglet kommer du få lyssna till de kloka och inspirerande föreläsarna Jana Söderberg och Linda Hammarstand. Kvällens moderator är Anna Dyhre som ser till att vi får en helhetsupplevelse. Fokus kommer ligga på vikten av passion i arbetslivet och hur du får verktyg till att både bygga bättre mental styrka och nå fram på riktigt i din kommunikation. Jana och Linda är några av Sveriges mest uppbokade föreläsare och lämnar inte sin publik oberörd.

Fantastiska kläddesignern Camilla Thulin kommer under kvällen att lotta ut några av sina kreationer och vi kommer även få lyssna till skön live musik! Du får en kväll med inspiration, musik, mat och nätverkande – allt för 395 kr i underbar miljö – se www.hypoteket.se!

Samtliga medverkande är engagerade i organisationen Star for Life och Tjejkvällens intäkter går oavkortat till verksamheten i Sydafrika. Star for Life är en politiskt och religiöst obunden icke vinstdrivande organisation som grundades 2005 med målet att inspirera unga att tro på sina drömmar och leva ett friskt liv. Läs gärna mer på www.starforlife.org

Utöver att barnen får delta i Star for Life-programmet i skolan vill vi tillsammans ge dem en bättre och tryggare skolmiljö.

Genom att vara med på Tjejkvällen bidrar du till en bättre värld.

Säkra din plats direkt och köp biljett nu! Det finns endast 100 platser och brukar bli utsålt fort. Boka här: https://tjejkvall11juni.confetti.events/

Varmt välkommen!
Anna Dyhre, Eva Frössén, Jana Söderberg, Stina Palmqvist

 

Testhuset Karlstad 15/6 -Arbeta tillsammans, inte bara samtidigt.

Anmäl till: info@testhuset.com

 

Nolia Ledarskap 4/10 2018

Linda Hammarstrand har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. De senaste två åren har hon arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Den 4 oktober håller hon en föreläsning på Nolia Ledarskap om hur god företagskultur skapas och vad den genererar. Dagen efter kommer Linda finnas kvar för en Workshop med 36 platser, där det finns en unik chans att fördjupa er i kulturarbetet.

Bokningen öppnar 31 maj kl: 09.00

 
 
 
Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt!

ANETTE MÅRS, EDGE HR

 
 
 
Linda inledde Näringslivdagen 2017 med att bjuda våra 900 deltagarna på en riktig rivstart. Med ett engagerat föredrag om företagskultur tog hon alla med storm och fick av 80% av deltagarna antingen högsta eller nästahögsta betyg. Snacka om att göra intryck.

MAGNUS WERNERSSON, NÄRINGSLIVET FALKENBERG

 
 
 
“När vi anordnade Handelskammarveckan 2017 anlitade vi Linda Hammarstrand som talare under seminariet: Företagskulturer som föder passion och bygger lönsamhet. Linda är en mycket intressant, medryckande och passionerad talare som tar med åhörarna in i kärnan på passion och företagskultur. Vi är mycket glada över samarbetet med Linda Hammarstrand och ser goda förutsättningar för framtida fortsatt partnerskap.”

MÅRTEN WESTLUND, KOMMUNIKATIONSCHEF, VÄSTSVENSKA HANDELSKAMMAREN