Stina Palmqvist

Mitt mål är att genom tillit skapa mätbar och meningsfull verksamhet som utvecklas. Jag vill arbeta tillsammans och inte parallellt för att uppnå våra mål och drömmar i de organisationer som jag verkar.

Effekten av mitt arbete är gemensamt ansvar och konkreta, handfasta mål samt kultur där vi stöttar och vågar ta konflikter när de behövs. Jag älskar att arbeta med modiga människor som vågar sikta högt och inser att vi gör det bäst tillsammans för de kunder som vi vill arbeta med. Utmanar och lyfter kundperspektiv ofta och gärna!

Född och uppvuxen i Göteborg. Bott och studerat i Canada och Frankrike. Jag faciliterar och är certified coach, fd vd och rektor vid IBS, drivit strategiska brandingprojekt i olika branscher både i Sverige och internationellt, managementkonsult, executive coach och talar 3 språk flytande. Stina Coachar bla på uppdrag av Handelshögskolan i Stockholm vid Executive MBA programmet och designar lärande och grupputveckling. Några av de kunder som jag arbetat med PEAB, Nordstan Shoppingcenter, Danske Bank mfl.

Hjärteprojekt är Star for Life som arbetar med att stärka ungdomars drömmar genom bl a motivationslyftet i Sverige.